Vesisuihku saatteli Nextjetin ensimmäisen lennon Porista Tukholmaan

Hanna Laasanen
Vesisuihku saatteli Nextjetin ensimmäisen lennon Porista Tukholmaan

Porin reittilennot käynnistyivät maanantaina aamulla. Ensimmäinen lento saapui Helsingistä ja jatkoi matkaa Tukholmaan. Ensimmäisen lennon kunniaksi Nextjetin kone sai myös perinteisen vesitervehdyksen. Tukholmaan lähtenyt lento pääsi siiville aamulla noin kello 8 aikaan.

– Lentoliikenteen elävänä pitäminen on yhteinen tehtävämme, kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen iloitsi lentoreitin aukeamista.

Katso alta historiallisen lennon lähtötunnelmat kuvista ja videolta.

Hanna Laasanen
Hanna Laasanen
Hanna Laasanen
Hanna Laasanen
Hanna Laasanen
 

Kommentit (20)

  • Jönssi

    On tämä Porin toiminta hienoa. Sama se kuka yrittää niin ensimmäiseksi lytätään ja rahat kannetaan maakunnasta ulos.

  • Älytöntä.

    Soppailijoita vartenko nämä tukilennot järjestettiin, voisiko näitä soppailijoita laskuttaa todellisten kulujen mukaan. Niillähän on millä mällätä. Kyllä on aikoihin eletty.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio