Venator sulki tehtaansa ulkopuolisilta rakentajilta – "kuhisee vartijoita"

Joonas Salli
Venator sulki tehtaansa ulkopuolisilta rakentajilta – "kuhisee vartijoita"

Arkistokuva eiliseltä. Tänään torstaina ei Venator enää toivottele väkeä tervetulleeksi.

Ville HammarbergPori

Venator on sulkenut torstaina tehdasalueensa kokonaan ulkopuolisilta rakentajilta. Työmaan sulkemisesta on annettu tieto alihankkijoille

Rakentajien sijaan alue on miehitetty vartijoilla.

Venator on järjestämässä tänään uuden tiedotustilaisuuden työntekijöilleen. Meneillään olevan yt-prosessin takia tiedotustilaisuudesta ei odoteta uusia ratkaisevan konkreettisia tietoja irtisanomisen etenemisestä ja ajoituksista.


Lue myös nämä


Kommentit (18)

  • viisas

    Mitäs minä sanoin, tästä ei hyvää seuraa. Kaikki on ahneita, omistajat, duunarit, alihankkijat, Neste Jaakobin Intian pojat, alkupään viisaat mestarit jne,, Ja kentälle paluun tehneet 60-75 vuotiaat eläkeläiset

  • JEP

    Mielestäni Kiuru ja Luukone on pahasti myöhässä niin kuin aina,mutta toivottavasti portilla joskus lauletaan että nälkä on aina vieraanamme soppatykkien kera.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio