Veli-Pekka Ketola – "Onhan tämä merkittävä juhla"

Heikki Westergård
Veli-Pekka Ketola – "Onhan tämä merkittävä juhla"

Jääkiekkolegenda Veli-Pekka Ketola arvelee saaneensa kutsun Linnaan siksi, että tänä vuonna mukaan on kutsuttu jääkiekkoilijoita eri vuosikymmeniltä. Erityisen iloinen Ketola on siitä, että kutsu tuli juuri tänä vuonna.

–Onhan tämä merkittävä juhla meille, että olemme saaneet sata vuotta päättää omista asioistamme, vaikka matkalla onkin ollut vähän kuiskaajia, Ketola kertoo. Hänen mielestään sotaveteraaneja ei koskaan voi arvostaa eikä kiittää liikaa, ei edes tarpeeksi.

Ketolan mielestä veteraaneille voisi järjestää elinikäisen matkustusluvan. Kone voisi olla aina Vantaalla valmiina, veteraanin tarvitsisi vain kertoa, mihin haluaa matkustaa. Vaimo Marita Ketola kertoi olevansa kiitollinen myös Suomen vuodenajoista. Niiden hän toivoisi säilyvän.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio