Vastaan ajanutta väistänyt suistui ojaan Nakkilassa, poliisi kaipaa havaintoja

Satakunnan KansaNakkila

Vuonna 1996 syntynyt nainen ajautui henkilöautolla ojaan Kivimaantiellä Nakkilassa sunnuntaina iltapäivällä noin kello 16.45.

Onnettomuus sattui, kun nainen oli matkalla Kivimaantietä Järvikyläntien ja joutui väistämään vastaan tullutta henkilöautoa. Väistöliikkeen seurauksena naisen kuljettama auto ajautui vastaan tulevien kaistan yli ja päätyi ojaan.

Vastaan tullut henkilöauto ei pysähtynyt paikalle. Kyseisen auton kuljettajaa tai muita asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Porin poliisiin puhelinnumeroon 050 456 4963.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös