Vahingontorjuntatehtävät työllistivät pelastajia Satakunnassa – tällä kertaa syynä ei ollut myrsky

Harri VallinSatakunta

Satakunnan pelastuslaitos sai maanantaina kello yhdeksän jälkeen reilun tunnin sisällä neljä vahingontorjuntatehtävää. Yleensä vahingontorjuntatehtävien suma tarkoittaa myrskyä, jolloin palokunnat käyvät raivaamassa teille ja rakennusten päälle kaatuneita puita.

Nyt vahingontorjuntatehtävien ruuhka kyseessä oli kuitenkin sattumaa.

Kello 9.02 pelastuslaitos hälytettiin Nakkilaan, missä Kokemäenjoessa kellui puunrunko. Porin alueen päivystävä palomestari kertoo, että palomiehet hinasivat rungon pois joesta.

Joessa olevaa puunrunkoa koski myös Porista kello 10.01 tullut hälytys. Runko oli Konepajanrannan kohdalla puoliksi vedessä ja puoliksi rannalla. Palomestarin mukaan Porin tekninen palvelukeskus hoitaa rungon pois joesta.

Kankaanpäähän pelastajat hälytettiin kello 9.44. Pohjois-Satakunnan päivystävä palomestari kertoo, että hälytyksen syynä oli taloyhtiön kellariin päässyt vesi.

Pomarkkuun palokunta hälytettiin kello 10.10, kun tielle oli kaatunut puu. Palomestarin mukaan tuulilukemat olivat kuitenkin niin pieniä, että tuuli tuskin oli puun kaatumisen syynä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio