Uusi organisaatio pyörittämään keskustan tapahtumia Porissa – "Tarkoituksena on laajentaa aluetta kävelykadusta ja torista koko Citylinjan reitille"

Tomi Glad / Arkisto
Uusi organisaatio pyörittämään keskustan tapahtumia Porissa – "Tarkoituksena on laajentaa aluetta kävelykadusta ja torista koko Citylinjan reitille"

Porin kävelykadun ja muunkin keskusta-alueen tapahtumien järjestämiseen ollaan perustamassa uutta organisaatiota.

Piia KoskiahdePori

Kävelykadun, torin ja muidenkin keskusta-alueen tapahtumien järjestämiseen ollaan Porissa perustamassa uutta organisaatiota. Tällä hetkellä esimerkiksi kävelykadun tapahtumista on vastannut Satakunnan Viikkolehdet ja torin järjestelyistä kaupungin pysäköinninvalvonta.

–Tarkoituksena on perustaa yhdistys, joka sitouttaisi mukaan nykyistä paremmin sekä alueen yrittäjät että Porin kaupungin. Samalla saataisiin kaikkiin tapahtumiin yhteiset pelisäännöt ja luvat haettaisiin jatkossa yhdestä paikasta. Lisäksi olemme puhuneet alueen laajentamisesta kävelykadusta ja torista koko Citylinjan reitille aina matkakeskuksesta Puuvillaan, kuvailee Porin Yrittäjien puheenjohtaja Jari Taimi.

Uuden organisaation on tarkoitus aloittaa ensi vuoden alussa.

–Asiasta on keskusteltu viranhaltijoiden kanssa. Tähän sisältyy monta eri sopimusta, joita käydään läpi kumppanien kanssa, Taimi kertoo.


Kommentit (5)

  • Anneli

    Kiitos, hyvästä ideasta. Porin keskustan elävöittämistä tarvitaan, hienoa.

  • Nimetön

    Yrittäkää nyt ymmärtää, Porissa on jo Superkesä ja pyöräilevä karhu, muuta ei tarvita!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio