Useita kymmeniä puhelinpylväitä paloi Olkiluodossa – poliisi selvittää tapausta

Hanna Laasanen / arkisto
Useita kymmeniä puhelinpylväitä paloi Olkiluodossa – poliisi selvittää tapausta

Kuvituskuva.

Meri SuominenEurajoki

Useita kymmeniä puhelinpylväitä paloi Eurajoella Olkiluodossa Satamatien rannan tuntumassa torstain ja perjantain välisenä yönä.

Pylväät olivat päivystävän palomestarin käsityksen mukaan kaikki käytöstä poistettuja. Osa niistä tuhoutui täysin.

Myös vieressä ollut kaarihalli oli vaarassa syttyä, mutta säästyi lopulta vaurioitta.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tulipalosta ensin pienenä maastopalona, mutta joutui pian kutsumaan paikalle vahvistusta, kun tilanteen laajuus selvisi.

–Veden kulutus oli todella runsasta, mutta sitä saatiin onneksi pumpattua aivan vierestä, päivystävä palomestari kertoo.

Alueen läheisyydessä ei ole asutusta. Pylväät olivat painekyllästettyä puuta, jotka palaessaan muodostavat myrkyllistä savua.

Palon syttymissyystä ei ole tietoa. Poliisi tutkii asiaa.

Hälytys tehtävään tuli torstaina kello 23.58.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Onko tuo ihan takapajulaa kun siellä on edelleen puhelinlinjat tolpissa?? Muualla ne on kaivettu maahan jo aikaa sitten.

  • proffa

    Taas saatiin ongelmajäte savuna ilmaan helposti, varmaan kännykkä tai paristo on ollut sytyttäjänä jos ei muuta keksitä ?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio