Ulvilan kaupunginvaltuusto valitsi luottamushenkilöitä

Ilona KoskimäkiUlvila

Ulvilan kaupunginvaltuuston kokouksessa valittiin luottamushenkilöitä tulevalle kaudelle. Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Anne Holmlund (kok.), ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Mikko Heinimäki (sd.) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Tero Järvelä (ps.).

Kaupunginhallituksen muodostavat puheenjohtaja Leena Jokinen-Anttila (sd.), varapuheenjohtaja Pekka Leino (kesk.) ja jäsenet Kimmo Vepsä (kok.), Tiina Ahonen (kok.), Hanna Anttila (kesk.), Johanna Mattila (sd.), Janne Eräpuro (sd.), Jarkko Viljanen (sd.) ja Pekka Tuori (vas.).

Ympäristölautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Kimmo Ruotsalainen (sd.). Teknistä lautakuntaa johtaa Mikael Albrecht (sd.). Sivistyslautakunnan ruorissa seisoo kokoomuslainen Tuomo Vanhatalo. Perusturvalautakunnan johdossa on Anne Mäntylä (sd.)


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio