Ulkosaunan katto paloi Ulvilassa

Piia KoskiahdeUlvila

Omassa rakennuksessaan sijainnut sauna syttyi palamaan Molkkarinmäentiellä Ulvilassa perjantaina iltapäivällä. Saunan lämmittäjä oli menossa lisäämään puita pesään, kun hän huomasi rakennuksen palavan.

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen Ulvilaan kello 16.31.

Tuli ehti tuhota noin kymmenen neliön suuruisen saunan kattorakenteet. Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Palon syttymissyy ei vielä ole selvillä.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Kullaa on Satakunnan maakunnassa sijaitseva Suomen entinen kunta. Nykyisin entisen Kullaan kunnan alue on Ulvilan kaupungin itäistä maaseutualuetta. Kunta lakkautettiin vuoden 2005 kuntaliitoksessa Ulvilan kanssa. lähd wikipedia

  • Nimetön

    Samassa lehdessä ”Pesukone kärähti Pihlavassa”. Missä on Lavia? No tietysti siellä, missä aina ennekin! Eivät kylät mihinkään häviä, vaikka kuntaliitos solmitaankin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio