TUL jäi lehdelle soittelemaan, Pilke viemässä kaikki Porin Iltikset

Heikki Westergård
TUL jäi lehdelle soittelemaan, Pilke viemässä kaikki Porin Iltikset

Pilke päiväkodit Oy järjesti iltapäivätoimintaa Toejoen koulussa jo syyslukukaudella 2015.

Ville HammarbergPori

Pilke päiväkodit Oy on onnistunut tiputtamaan perusopetuksen iltapäivätoiminnan järjestämisestä kaikki muut kilpailijat Porissa. Lukuvuosia 2018–2021 koskevaan tarjouskisaan osallistui Pilke päiväkotien lisäksi Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry Satakunnan Piiri ry, joka oli vuosia sitten kaupungin johtava toimija iltapäivätoiminnan järjestämisessä.

Pilke päihitti tarjouskisassa TUL:n joka ainoassa koulukohteessa. Perusteena kilpailussa oli kokonaistaloudellisuus, jossa otettiin huomioon myös laadulliset tekijät.

Sivistyslautakunta käsittelee asiaa tiistaina.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Nimetön

    ”Perusteena kilpailussa oli kokonaistaloudellisuus, jossa otettiin huomioon myös laadulliset tekijät.”
    Miltähän aikaväliltä tuota kokonaistaloudellisuutta visioitiin? Kunpa ei vain taas kävisi niin, että perheet ja viimekädessä lapset taas ovat niitä kokonaiskärsijöitä. Vanha porilaine sanonta pittää viäläki paikkas: ”Ko lähret herrai kans marjaa, niin roppises menetät”

  • Nimetön

    Olen aina ihmetellyt, että mitä ihmetta TUL ry tekee bisneksessä.
    Bisnes on oikeiden yritysten työtä, jossa työntekijöiden kaikki velvoitteet tulee hoitaa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio