Tikkulan ABC:n remontti näkyy jo ulospäin

Hanna Laasanen
Tikkulan ABC:n remontti näkyy jo ulospäin

Tikkulan S-market uudistuu. Kohteen kattoremontti on jo alkanut täydellä teholla.

Satakunnan KansaPori

Satakunnan Kansan lukija otti yhteyttä toimitukseen hämmentyneenä. Tikkulan ABC-liikennemyymälän ja samassa kiinteistössä toimivan s-marketin remontti on edennyt vaiheeseen, joka näkyy myös ulospäin. Rakennelmat näyttivät lukijasta siinä määrin massiivisilta, että hän epäili liikennemyymälän laajenevan ylöspäin uudella kerroksella. Näin ei kuitenkaan ole.

–Remontti on laajentunut kiinteistön ulkopuolelle, tarkemmin sanottuna kattoremontti on aloitettu, Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalotoimialan johtaja Jussi Kaartinen sanoo.

Energiansäästö on yksi remontin pääteemoista. Se tulee näkymään muun muassa kiinteistöön tulevana led-valaistuksena. S-marketin puolella kylmäsäilytettävät tuotteet puolestaan sijoitetaan jatkossa ovien taakse.

Kiinteistön remontti etenee vaiheittain. Liikennemyymälän puoli on jo lähes valmis. S-marketin osalta valmista pitäisi olla juhannukseen mennessä.

–Remontin vaiheistus on ollut meille tärkeää, sillä olemme halunneet pitää palvelut asiakkaiden saatavilla myös remontin ajan. ABC ja s-market tulevat olemaan normaalisti auki ympäri vuorokauden myös sen tilojen uusimisen ajan, Kaartinen muistuttaa.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Tästä remontista voi jo nyt sanoa, että todella onnistunut! Sisällä näyttää paljon paremmalta, kuin ennen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio