Vampulassa rekan alle jäänyt eläin varmistui koiraksi

Jukkapekka VarjonenHuittinen

Huittisten Vampulasta kantatie 41:n varresta keskiviikkona löytynyt kuollut eläin on varmistunut koiraksi. Alkuaan pahoin ruhjoutunutta eläintä epäiltiin viime vuonna syntyneeksi sudenpennuksi.

Tutkimusteknikko Antti Härkälä Luonnonvarakeskus Lukesta kertoo, että eläimestä löytyi siru, jonka avulla löydettiin koiran omistaja.


Kommentit (8)

  • Kyseisen koiran omistaja

    Olen kyseisen koiran omistaja tai paremminkin toinen niistä. Emme ole syytelleet ketään muuta kuin itseämme tapahtuneesta, oma syy että koira pääsi livahtamaan omille teilleen. Se että kävi näin on monen onnettoman sattuman summa, en syytä rekkakuskia. Ja ei ollut missään jahdissa, meillä jos jossain tiedetään, koska alkaa minkäkin eläimen jahtiaika, kun on miehelle elämäntapa. Mies jäi tämän takia pois töistäkin palkatta, kun etsi koiraa. Mutta virallisesti ei ollut koirien kiinnipitoaikakaan, jos tarkkoja ollaan, se alkoi vasta 1.3. Koira koki kovan kohtalon ja on ollut ihan tarpeeksi raskasta katsoa kun oma koira on niin silppuna ettei itsekään pysty sanomaan onko se oma koira vai ei. Tuohon kommenttiin päästikö tahallaan liikenteen sekaan, jos meillä halutaan koira lopettaa, meiltä löytyy kyllä siihen ihan muut keinot, ei tarvitse mennä pikatien varteen kyttäämään autoja ja toivoa, että jää alle. Toivon ettei tästä asiasta tarvii täällä kiistellä, me perheenä olemme kuitenkin ne jotka tästä kärsimme. Ainoa mitä olisin toivonut on se että joku henkilöautoilija joka on osunut paikalle rekan jälkeen , olisi korjannut raadon tien sivuun, olen nimittäin kuullut sen olleen siellä yöllä kahdesta jopa aamu seitsemään, ja monien autojen ajaneen yli, jo senkin takia, että jos olisi ollut ihan kesäaika, niin miettikää kuinka olisi käynyt vaikka motoristille, joka olisi osunut tuohon. Ja tietysti myös sen takia, ettei olisi ehkä vielä ollut niin ruhjoutunut, niin olisi paremmin pystynyt tunnistamaan. Tuolla kommentilla tahallisesta yliajamisesta on varmaan tarkoitettu sitä, että eläintä on ehkä luultu sudeksi, ja monikaan näillä seuduin ei niiden lisääntyneestä määrästä ole niin innoissaan, mutta en halua sitäkään täällä ruodittavan. Ikävä lukea tälläisiä kommentteja, kun muutenkin ollaan täällä murheen murtamia, joten jos sopii, niin antakaa meidän surra rauhassa, jos vielä jäi epäselvää, niin voinet ottaa minuun suoraan yhteyttä.

  • Lemppu

    Sinulle ”ajettiinko yli tahallaan”: Luuletko, että tuolla liikenteessä on rekkamiehiä, jotka tappaa tahallaan koiria? Voisin kysyä, että missä oli koiran omistaja ja mitä tuo koira tiellä teki? Ja päästikö koiran tahallaan irti liikenteeseen? Ei ole edes hirviaika. Mahtoiko olla villisikajahti käynnis…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio