Superauto käänsi katseita Porissa - Suomessa ei ole toista samanlaista yli 600-hevosvoimaista hirmua

Pasi Mattila
Superauto käänsi katseita Porissa - Suomessa ei ole toista samanlaista yli 600-hevosvoimaista hirmua
Pasi Mattila

Porin Gallen-Kallelankadulla kääntyilivät päät tiuhaan lauantaina keskipäivän aikoihin, kun katukuvaan ilmestyi harvinainen näky.

Vuosimallin 2017 Lamborghini Huracán ei ole Suomessa kovinkaan yleinen näky, sillä kyseinen auto on todennäköisesti ainut laatuaan Suomen rekisterissä.

Kuljettajan takana muriseva V10-moottori tuottaa hurjat 611 hevosvoimaa. Auto kiihtyy nollasta sataan noin kolmessa sekunnissa ja huippunopeutta löytyisi aina 325 kilometriin tunnissa.

Keväällä todennäköisesti samaa autoa kaupiteltiin Vantaalla hurjaan 550 000 euron hintaan.


Kommentit (21)

  • Autoharrastaja

    Ei se ole se vauhti, ei se ole se hinta, ei se ole se näyttämisen halu.

    Se on se mahtava tunne kun istut tuommoisen ratin takana tai vaikka vieressä vaikka ihan hiljaakin ajettaisiin!

  • Nimetön

    ”Porissa on leimattu yli 1100 heppainenkin vapaastihengittävä katuauto takavuosina…”

    Hiukan rohkenen epäillä, ettei tehonmittauslapussa ole lukenut katsastuskonttorilla 1100+ hevosvoimia. Ilman turboahdinta tuo hevosvoimamäärä on aika epätodennäköinen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio