Söörmarkun eritasoliittymään 6,1 miljoonaa valtiolta

Kari Mankonen/SK
Söörmarkun eritasoliittymään 6,1 miljoonaa valtiolta
Ville HammarbergPori

Valtion väylien lisärahoituksen 163 miljoonan euroa tiehankepotista irtosi rahaa yhteen ainoaan Satakunnan hankkeeseen – tosin sitäkin tärkeämpään.

Maantiekohteista on varauduttu 6,1 miljoonan euron valtionosuuteen Söörmarkun eritasoliittymään Poriin.

Eritasoliittymän on määrä poistaa säännöllisesti ruuhkautuvan tasoliittymän turvallisuus- ja sujuvuuspuutteet. Matka-aika lyhenee etenkin valtatien 23 suunnasta saapuvalle työmatkaliikenteelle ja Porin sataman kuljetuksille.

Rataliikenteelle suunnatusta 101 miljoonan potista Satakunta ei saa senttiäkään.


Lue myös nämä


Kommentit (61)

  • Asioista tietävä

    Taisi Ville Hammarbergillä olla vähän väärää tietoa, kuka oikeastaan homman hoisi kotiin? Kauko Juhantalolla oli suurin työ saadessaan eritasoliittymän Söörmarkkuun!

  • Autoilija

    Iso liikenneympyrä olisi hyvä. Saataisiin sitä vauhtia hidastettua ja jonojen syntymistä Parkanon tieltä. Loput rahat voisi käyttää muiden teiden kunnostukseen , että ei tarvitsisi väistellä kuoppia ym. toiselta kaistalta toiselle. Järki käteen !

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös