Sonni seikkailee edelleen Kellahdella – omistajaa ei ole löytynyt

Lukijan kuva
Sonni seikkailee edelleen Kellahdella – omistajaa ei ole löytynyt

Karkuteillä oleva sonni on kuvan kaltainen.

Pasi Mattila

Nuori sonni seikkailee edelleen vapaana Kellahden ja Lyttylän alueella Porissa.

Facebookissa on tehty jo useita ilmiantoja nuoresta, todennäköisesti alle vuotisesta sonnista, joka on liikkunut ympäriinsä.

Sosiaalisessa mediassa on etsitty kuumeisesti sonnille omistajaa, mutta toistaiseksi ilman tulosta.

Pelastuslaitos oli sonnin perässä jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, mutta ei tuolloin löytänyt sitä.


Kommentit (5)

  • Anelma

    Voinut karata karjaautosta kun siihen on lastattu uusia eläimiä,Näin meidän sonnivasikka teki kaksi kertaa ensimmäisen omalla kylällä toisen kerran Lahdessa Teurastamolta ja ihmeeksi palasi kotiin Sysmään oli joutunut uimaan Kymijoen yli siltoja ei ollut,mutta niin vain yhtenä päivänä oli kotiportilla
    Minulle oli vihainen kun olin viennnyt hänet sinne autolle. Kolmannella kerrralla sitten haettiin kotoa ja lujasti kiinnitetiin autoon

  • Paperiton

    Jos sillä ei ole korvamerkkejä, asia on ongelma, sillä kuka tietää..omistaja voi menettää sanktioina osan maataloustuista, korvamerkitöntähän ei voi esimerkiksi teurastaa ravinnoksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio