Silminnäkijä: jalankulkija liukastui bussin alle ja raahautui sen mukana 5–10 metriä

Tomi Glad/arkisto
Silminnäkijä: jalankulkija liukastui bussin alle ja raahautui sen mukana 5–10 metriä
Harri VallinPori

Satakunnan Kansaan yhteyttä ottaneen silminnäkijän mukaan Porin kauppatorin kupeessa keskiviikkoaamuna sattunut linja-auton ja jalankulkijan välinen onnettomuus sai alkunsa, kun jalankulkija liukastui jalkakäytävällä. Bussi oli hänen mukaansa kääntymässä samalla hetkellä Antinkadulta Pohjoiskauppatorin suuntaan.

Silminnäkijän mukaan jalkaisin liikkeellä ollut nainen liukui kaatuessaan bussin alle ja raahautui bussin alla noin 5–10 metrin matkan. Bussin renkaan alle nainen ei silminnäkijän mukaan missään vaiheessa joutunut.

Pelastuslaitos hälytettiin onnettomuuspaikalle keskiviikkoaamuna kello 8.13.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Jalankulkija

    Jalankulkijan kuuluu käyttää suojatietä kadun ylittämiseen eikä pomppia mistä sattuu.

  • Jalkamies

    Itse joka aamu torilla bussinvaihtoa odotelles ihmettelen ettei enempää ole sattunut ? Keskiviikkonakin oli joka paikka jäässä ja vedessä, ja jalankulkijat käyttäytyy niinko omistaisivat koko laiturialueen. Joku vastuu heilläkin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio