Siikaisten sähkömies Mikko Harju toteutti unelmansa: Spotify-hitti ja levytyssopimus

Markus Karjalainen
Siikaisten sähkömies Mikko Harju toteutti unelmansa: Spotify-hitti ja levytyssopimus

Mikko Harju tietää, miltä tuntuu toteuttaa unelma. Hän on kotoisin Siikaisten Hirvijärven kylästä.

Satakunnan KansaSiikainen

Siikaisista kotoisin oleva Mikko Harju, 24, elää todeksi monen nuoren unelmaa. Hänen säveltämänsä ja esittämänsä biisi Mä olen tässä nousi tänä keväänä Spotifyn 50 kuunnelluimman kappaleen listalle ja poiki nuorelle miehelle levytyssopimuksen.

Kappaletta on striimattu omakustanteelle harvinaisen paljon, jo lähes puolitoista miljoonaa kertaa.

Harju on koulutukseltaan sähkömies mutta tekee nykyään täyspäiväisesti musiikkia. Menestysbiisi sai alkunsa Harjun pohdinnoista siitä, mitä rakkaus merkitsee nykyaikana. Hän kysyi ystävältään, mikä tälle oli tärkeintä parisuhteessa.

– Kaveri vastasi: se, että se toinen on siinä, tapahtui mitä vaan, pitkiä työmatkoja tai riitoja, tietää että se toinen on siinä. Kirjoitin ylös paperille: ”mä olen tässä”.

Ensimmäisistä avioliitoista päättyy eroon 39 prosenttia. Erojen yleisyys oli yksi asia, jota Harju pohti.

– Mitä jos vain jäisi siihen, syventyisi suhteeseen eikä vain lähtisi seuraavaan?

Lue lisää SK:n tilaajien omasta Lukemistosta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös