Satakuntalaiskaunottaret säihkyivät Linnan loisteessa – Ketola lupasi kannatella jos booli menee jalkoihin

Heikki Westergård
Satakuntalaiskaunottaret säihkyivät Linnan loisteessa – Ketola lupasi kannatella jos booli menee jalkoihin

Susanne Ojaniemi vaihto sanasen Veli-Pekka ja Marita Ketolan kanssa.

Arja Harjunmaa

Vuoden naispesäpalloilijaksi valittu Susanne Ojaniemi hakeutui Linnassa muiden pesäpalloilijoiden seuraan. Ojaniemi on pelannut Pesäkarhuissa kahdeksan vuotta ja kotiutunut Poriin hyvin.

Pala Poria pääsi pienenä yksityiskohtana myös Linnan juhliin, sillä Ojaniemen tummansinistä juhlapukua koristivat porilaisen Oona Armian tekemät korut.

–Olen todella kiitollinen siitä, että asun Suomessa. Matkoilta on aina kiva tulla kotiin. Suomessa on omanlainen vapaus ja turvallista olla. Ojaniemi lupasi käydä maistamassa myös Linnan kuuluisaa boolia. Vellu Ketola puolestaan lupasi kannatella, jos menee jalkoihin.

Lepistö lensi linnaan Kittilästä

Heikki Westergård
Lotta Lepistö ja Joonas Henttala olivat toista kertaa Linnassa.

Lotta Lepistö ja Joonas Henttala olivat toista kertaa Linnassa.

Maantiepyöräilijä Lotta Lepistö lensi Linnan juhliin samana aamuna Kittilästä. Levillä Lepistö ehti sekä hiihtää että levätä.

–Hiihdin, nukuin ja söin, Lepistö kertoi. Lepistö kertoi arvostavansa Suomea entistä enemmän nyt, kun hän on asunut Espanjassa puolitoista vuotta. Gironassa on hyvät harjoittelumahdollisuudet, mutta varsinkin kisareissuilta on aina mukava palata Suomeen.

Kiitollisena ja ylpeänä hän kantaa Suomen lippua aina kisamatkoillaan. Puolisonsa Joonas Henttala kertoi olevansa erityisen ylpeä Suomen vapaudesta, turvallisuudesta ja kulttuurista.

Lilja ja Kotaja löysivät toisensa Linnan humusta

Heikki Westergård
Amanda Kotaja (vas.) ja Liisa Lilja hengähtivät hetken sivummalla Linnan humussa.

Amanda Kotaja (vas.) ja Liisa Lilja hengähtivät hetken sivummalla Linnan humussa.

Paratriathlonisti, maailmanmestari Liisa Lilja juhli itsenäisyyttä Heidi Wikarin suunnittelemassa sinisessä iltapuvussa. Suunnittelijalleen Lilja antoi melko vapaat kädet, mutta kolme kriteeriä puvun piti täyttää.

–Puvun pitää kunnioittaa sitä tilaisuutta, siinä pitää saada olla oma itsensä eikä se saa haitata suoritusta, Lilja luetteli. Lilja halusi, että hänen puvustaan tulisi mieleen Sibeliuksen Finlandia.

Koruvalinnoissaan hän luotti porilaisen muotoilijan Mari Syrenin hopeakoruihin. Kättelyä Lilja jännitti etukäteen, vaikka on tottunut tiukkoihin paikkoihin.

–Starttiviivalla jännittää aina, ei siihen koskaan totu, Lilja totesi.

Lilja löysi tungoksessa itselleen seuraa ratakelaaja Amanda Kotajasta. Molemmat juhlivat Linnassa nyt toista kertaa.

–Onhan tämä suuri kunnia ja historiallinen vuosi, Kotaja totesi.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio