Satakunnassa 14 000 työtöntä ja vajaa 4 000 avointa työpaikkaa

Satakunnan Kansa

Satakunnan te-toimistossa oli maaliskuun lopussa vähän yli 14 000 työtöntä työnhakijaa. Se on hieman enemmän kuin vuotta aiemmin. Helmikuuhun verrattuna työttömiä oli maaliskuussa 410 kappaletta vähemmän.

Lomautettuna oli vajaat 1 500 ihmistä, mikä vastaa viime vuoden tasoa.

Avoimia työpaikkoja oli 3 810, mikä on 430 vähemmän kuin viime vuonna. Luvut ovat peräisin työ- ja elinkeinoministeriön työnvälitystilastosta.


Kommentit (13)

  • Kike

    Todellisuudessa työttömiä on yli 20000, kun otetaan huomioon erilaiset tukityöllistetyt ja tilapäistöitä tekevät.

  • Sami Hämäläinen

    Noista 4000 paikasta kun vielä vähentää ilmaisen mainoksen vuoksi tehdyt työpaikkailmoitukset, työpaikat, jotka ovat samanaikaisesti monella eri vuokrafirmalla, sekä paikat joiden palkalla ei yksinkertaisesti elä, jää viivan alle vielä paljon vähemmän kuin tuo 4000. Mutta hei, meillähän on Suomessa työvoimapula ja kaikki työttömät ovat laiskoja sohvalla makoilijoita, jotka elävät herroiksi yhteiskunnan tuilla.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös