Jukkapekka VarjonenRauma

Legendaarisista Raumanmeren juhannusjuhlistaan tunnettu Riku Räsänen toteuttaa ensi kesänä pitkään kestäneen unelmansa. RMJ palaa juhannuksena yhdeksän vuoden tauon jälkeen Rauman Otanlahteen.

Sitten vuoden 2007 juhannusjuhlien festivaalimaailma on muuttunut. Jos aikoinaan RMJ tunnettiin rokkibileinä, on festivaalin vetonaula tänä vuonna ranskalainen huippu-dj David Guetta.

Nelikymppinen Räsänen myöntääkin, ettei tuntenut ennakkoon Guettaa saati sitten festivaalin uusinta kiinnitystä, pop-tähti Jason Deruloa.

– En tunne tuota skeneä. Toki kun olen nyt hieman perehtynyt David Guettaan, niin onhan hänellä tuttuja biisejä. Guettalla on yhteisbiisi Madonnan kanssa, ja Derulo tehnyt laulun Lady Gagalle. Se kertoo jotain meille vanhemmillekin. Rock-bändien kanssa meillä oli jo edellisen RMJ:n viimeisinä vuosina se ongelma, ettei suosittuja päälava-tason yhtyeitä meinannut riittää.

Ensi kesän RMJ onkin Räsäselle siitä poikkeuksellinen, että hänen yrityksensä RPR Group vastaa juhannusjuhlien järjestelyistä, kun taas Weekend-festivaalin järjestäjänä tunnettu RL Concerts Oy esiintyjistä ja musiikista.

Räsänen korostaa, että jos RMJ perustui alkuaankin näyttävyyteen, nousee Otanlahden juhannus-show nyt ihan uusiin sfääreihin.

– Siinä jäävät maailmanluokan kitarabänditkin kakkoseksi, kun vertaa, minkälaiset bileet nämä huippu-dj:t saavat aikaiseksi. Luvassa on valoshow’ta, ilotulitusta ja ihan kaistapäiset kulissit.


Kommentit (7)

  • Nimetön

    Miksi jonkun tietämättömyyttä jostain muka ’maailmantähdestä’ pidetään SK:n sivuilla viikkotolkulla? Onko uutisista ja tapahtumista pulaa?

  • Nimetön

    Guetta on maailmanluokan esiintyjä, vaikka ei kerro yli kolmekymppisille vanhuksille mitään.

    Montako vuotta itselläsi, on vielä lapsuutta?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio