Raumalla murtauduttiin hotelliin – saaliiksi puhelimia, tietokoneita ja minibaarin antimia

Tomi Glad
Raumalla murtauduttiin hotelliin – saaliiksi puhelimia, tietokoneita ja minibaarin antimia

Raumalla murtauduttiin hotelliin.

Tomi TuomiRauma

Rauman Valtakadulla sijaitsevaan hotelliin murtauduttiin torstaina kello 13–15.30 välisenä aikana. Poliisin mukaan tekijät olivat murtautuneet ensimmäiseksi henkilökunnan tiloihin, josta oli anastettu asukkaiden huoneiden oviin käyvät avaimet. Hotellihuoneista varastettiin muun muassa puhelimia, tietokoneita ja autona avaimia. Varkaille kelpasivat myös hotellihuoneen minibaarin antimet.

Poliisin mukaan osa anastetusta omaisuudesta on saatu jo takaisin. Poliisi on ottanut kiinni kolme raumalaista henkilöä epäiltynä teosta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio