Raumalaiskoululaiset pokkasivat kärkisijan yrittäjyyskilpailussa

Nuori yrittäjyys
Raumalaiskoululaiset pokkasivat kärkisijan yrittäjyyskilpailussa

Raumalaiskoululaisten Jeten’s Paw NY niitti mainetta ja kunniaa yrittäjyyskilpailussa.

Satakunnan Kansa

Rauman Hj. Nortamon peruskoulun oppilaat ylsivät voittoon Nuori yrittäjyys -kilpailun peruskoulujen sarjassa. Raumalaiskoululaisten yritys Jeten’s Paw NY valmisti koirien ja kissojen leluja sekä koirille hihnoja ja pantoja paracord-narusta.

Palkitsemisperusteissa mainittiin nuorten soveltaneen osaamistaan uusiin tuotteisiin oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Lisäksi he tekivät myös aktiivista myyntityötä koko tapahtuman ajan. Asiakaspalvelu oli asiakaslähtöistä ja vilpitöntä ja asiakasta oikeasti kuunneltiin.Yritys onnistunut saamaan hyvin liikevaihtoa ja idea oli selkeästi toimiva.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio