Raumalaiselle BMH Technologylle 50 miljoonan kaupat – Laitoksia Suomeen, Thaimaahan, Ruotsiin ja Ranskaan

Kari Mankonen
Raumalaiselle BMH Technologylle 50 miljoonan kaupat – Laitoksia Suomeen, Thaimaahan, Ruotsiin ja Ranskaan

BMH Technology toimittaa puupohjaisen polttoaineen käsittelyjärjestelmiä ja kierrätyspolttoaineen valmistuslaitoksia. Arkistokuva.

Rauma

Raumalainen BMH Technology Oy on päässyt viimeksi kuluneen puolen vuoden aikana kauppoihin yhteensä kuudesta biopolttoaineiden käsittelylaitoksesta. Kauppojen arvo on 50 miljoonaa euroa.

Tulevien laitosten energiantuotantoteho on yhteensä noin 600 megawattia, mikä vastaa yhtiön mukaan noin 300 000 omakotitalon vuosittaista energiankulutusta.

Yhtiö toimittaa biopolttoaineen käsittelylaitokset Vantaalle, Naantaliin, Ruotsiin ja Ranskaan sekä Thaimaahan jätteenkäsittelylaitoksen.

Osa kaupoista liittyy vanhojen voimalaitosten päivittämiseen sellaiseksi, että ne voivat käyttää puupohjaisia biopolttoaineita. Thaimaan-laitos taas tulee valmistamaan kunnallis- ja kaatopaikkajätteestä kierrätyspolttoainetta.

BMH Technology työllistää 152 henkilöä. Yhtiöllä on Rauman lisäksi toimintaa Ruotsissa, Puolassa ja Kiinassa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio