Rattijuopot ja huumausainerikolliset työllistivät virkavaltaa Raumalla – saman illan aikana useita hälytyksiä

Milla NurmiRauma

Raumalaista miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon luvattomasta kuljettamisesta sunnuntaina illalla Raumalla.

Mies jäi kiinni poliisipartion pysäytettyä tämän. Puhallustestissä alkometrin tulos näytti neutraalia, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miehellä ei ollut ajokorttia.

Tapaus sattui Monnankadulla kello 18.23.

Paikallisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen niin ikään sunnuntai-iltana Raumalla.

Mies pakitti autollaan pysäköintialueella pysäköitynä ollutta skootteria päin ja poistui paikalta. Mies tavoitettiin myöhemmin kotoaan, jolloin hän puhalsi alkometriin 2,48 promillen lukeman. Miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Hälytys Karpalopolulle tuli kello 18.50.

Eurajokelaista miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausainerikoksesta, vaarallisen esineen hallussapidosta sekä kulkuneuvon luvattomasta kuljettamisesta sunnuntaina Raumalla.

Henkilöautoa kuljettaneen miehen huumepikatesti näytti positiivista muun muassa amfetamiinille. Hänen hallustaan löytyi 9,5 grammaa amfetamiinia pusseissa. Ajokorttia miehellä ei ollut.

Kiinniotto tapahtui Häpläntiellä kello 20.00.

Raumalaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen luvatta sunnuntai-iltana Raumalla.

Mies kuljetti henkilöautoa 112 kilometrin nopeudella alueella, jossa rajoitus on 60 km/h. Poliisipartion lähdettyä kaaharin perään tämä teki Hitsaajantien risteystä edeltävällä ohituskieltoalueella vaarallisia ohituksia joutuen vastaantulevan liikenteen takia palaamaan omalle kaistalleen.

Mies puhalsi noin yhden promillen lukeman. Huumepikatesti oli positiivinen.

Tapaus sattui Kodisjoentiellä kello 17.55.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio