Rannikkovartiosto pelasti jäälautalla kauas rannasta ajelehtineen pilkkijän

Kuvakaappaus
Rannikkovartiosto pelasti jäälautalla kauas rannasta ajelehtineen pilkkijän

Lounais-Suomen merivartiolaitos päivitti Rauman pilkkijästä kuvan myös Facebook-sivulleen.

Satakunnan Kansa

Keväiset jäät osoittivat vaarallisuutensa keskiviikkona Rauman Voiluodon Petäjäkarilla.

Rannasta irronnut jäälautta yllätti pilkillä olleen mieskaksikon. Toinen miehistä ehti pelastautua rannalle, mutta toinen jäi irronneelle jääalautalle vangiksi. Keski-ikäinen mies soitti lopulta itse hätäkeskukseen, kun lautta oli ajelehtinut 15 metrin päähän rannasta.

Miestä pelastaan lähti pelastuslaitoksen kalustoa sekä rannikkovartioston partiovene. Rannikkovartiosto tavoitti miehen ensimmäisenä. Tuolloin jäälautta oli ehtinyt ajelehtia jo 200 metrin päähän rannasta.

Tilanne päättyi lopulta onnellisesti. Rannikkovartiosto kuljetti miehen rantaan ja tilanteesta selvittiin ilman henkilövahinkoja.


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Taisi olla myös tahallista komiikka tai ainakin vaaran hakua. Pelastuspuku päällä näyttää jäälautalla seisovan, ja olisi halutessaan voinut uidakin maihin.

  • Ilkka

    Miten voi olla tuommoset poltteet pilkille. Tyhmemmänki kuin Raumalaisen pitäis tajuta että jäät on heikkoja. Kuukausi on jo tiedotettu, että jäille ei ole enää asiaa. Tuollaisessa tilanteessa olisi hyvä maksattaa pelastettavalla koko prosessi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio