Raju törmäys Rauman keskustassa – Bemari päin puutalon seinää, katso kuvat

Kari Suni
Raju törmäys Rauman keskustassa – Bemari päin puutalon seinää, katso kuvat

Kolari oli raju, mutta henkilövahinkoja ei tullut.

Ilona KoskimäkiRauma

Rauman keskustassa Valtakadulla tapahtui raju onnettomuus, kun henkilöauto törmäsi puutalon seinään. Talon kivijalan kiviä siirtyi törmäyksen voimasta paikoiltaan ja BMW-merkkinen auto meni lunastuskuntoon.

Autossa oli tapahtumahetkellä mies ja nainen, jotka vietiin tarkistettavaksi kolarin jälkeen. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan tullut. Auton molemmat turvatyynyt laukesivat törmäyksessä.

Talo, johon auto törmäsi, on osa Rauman kaupungintalon korttelia, ja se on toimistokäytössä. Tilanteessa oli aineksia pahempaankin, sillä auto oli luisunut noin 20–30 metrin matkan pitkin jalkakäytävää. Kuljettaja oli ilmeisesti kääntynyt jalkakäytävän puolelle väistäessään toista autoa.

Poliisi ei kuitenkaan vielä osannut sanoa tarkemmin, mikä oli onnettomuuden syy.

Kari Suni
Auton törmäys rikkoi talon kivijalkaa.

Auton törmäys rikkoi talon kivijalkaa.

Uutista korjattu 7.12. klo 12.36: Kivijalasta siirtyi useampi kivi, eikä vain yksi, kuten uutisessa aiemmin luki.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Onneksi oli vastapuoltakin, bemari löysi voittajansa.

  • Tykkivene Turunmaa

    Liukas keli aiheutti jälleen onnettomuuden.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio