Porista Helsinkiin ja Tukholmaan lentänyt Nextjet hakeutuu konkurssiin – yhtiön kaikki tulevat lennot on peruttu

Vesa Saivo
Porista Helsinkiin ja Tukholmaan lentänyt Nextjet hakeutuu konkurssiin – yhtiön kaikki tulevat lennot on peruttu

Nextjetin lennot myös Porista on peruttu.

Pasi Mattila

Porista Helsinkiin ja Tukholmaan lentänyt Nextjet on hakeutunut konkurssiin.

Yhtiö perui kaikki lentonsa keskiviikosta kello 13 eteenpäin.

–On hyvin valitettavaa, että hallitus on joutunut tekemään tämän päätöksen. Erityisesti matkustajillemme, joihin tämä vaikuttaa suoraan ja samoin henkilökuntaamme, toteaa toimitusjohtaja Magnus Ivarsson.

Yhtiö neuvoo matkan jo varanneita ottamaan yhteyttä matkatoimistoon tai lipunmyyjiin. Yhtiön oma asiakaspalvelu on kuitenkin tällä hetkellä suljettuna.


Lue myös nämä


Kommentit (41)

  • Nimetön

    Pertille tiedoksi, että Turusta Helsinkiin on aika paljon alle 250 km, ja kaupunkien välillä on moottoritie. Ja lisäksi säännölliset reittilennot.

  • Jorma

    Mitenköhän paljon se nopean junayhteyden luominen maksaa? Ei taideta puhua ihan pikkurahoista. Ja jos VR ja kaupunki ei edes nyt saa tehtyä yhteistä matkakeskusta vaan VR:n tilat ovat tyhjillään ilman asiakaspalvelua…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio