Porin matkakeskus valmistuu vuoden loppuun mennessä – kaivatut penkitkin saadaan

Heikki Westergård/SK/Arkisto
Porin matkakeskus valmistuu vuoden loppuun mennessä – kaivatut penkitkin saadaan

Porin matkakeskus otettiin käyttöön syyskuun alussa.

Ilona KoskimäkiPori

Syyskuun alussa käyttöön otettu Porin matkakeskus valmistuu vuoden loppuun mennessä. Kesken olleet työt viimeistellään.

–Pitkään kaivattujen penkkien pitäisi saapua toimittajalta viikolla 50, toteaa liikenneinsinööri Sanna Välimäki.

Syksyn aikana on suunnitelmien mukaisesti laitettu valaistus, istutettu puut, viimeistelty liikenneympyrä, asennettu infonäytöt ja roskikset sekä toteutettu valaistut laiturinumerot ja opasteet. Sulanapitojärjestelmää on myös päästy kokeilemaan.

Joulukuun alussa lähtölaitureilla on ollut digitaaliset näyttötaulut, josta näkyvät seuraavien vuorojen lähtöajat. Paperiset tulosteet säilyvät yhä digitaalisten näyttöjen ohella.

Matkakeskuksen toimivuutta seuraamaan on perustettu seurantaryhmä. Esimerkiksi opastusta taksiasemalle on parannettu juuri seurantaryhmän ehdotuksesta. Palautetta matkakeskuksesta, kuten muistakin liikenneasioista, voi aina antaa sähköpostitse osoitteeseen liikennesuunnittelu@pori.fi.


Kommentit (21)

  • halvalla ei saa hyvää

    Matkakeskus on hätäisesti kyhätty, laiturien alla olisi pitänyt rakentaa parkkihalli ja tilat matkahuollolle.

  • Nimetön

    Ei sinne matkakeskukseen ”asumaan” tulla. Paikka on sitä varten, josta lähdetään jatkamaan matkaa. Matkakeskukseen tullaan vai haluaako joku, että jokaisen pihassa on oma matkakeskus. Asemarakennuksen jossa on odotustila, omistaa VR ei Porin kaupunki. Valitukset siltä osin vr:lle. Nuo kommentit, että kaupungin pitää järjestää kahvio yms? ovat käsittämättömiä. Haluatko, että sun omistamaasi tilaan joku ulkopuolinen tuo esim. Kaljabaarin?, mieti mitä sanot.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio