Porin kokoomusryhmä sai päätettyä luottamuspaikoista – Vasamalle kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajuus

Tomi Glad/arkisto
Porin kokoomusryhmä sai päätettyä luottamuspaikoista – Vasamalle kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajuus

Juha Vasama saa kaupunginvaltuuston kolmannen varapuheenjohtajan paikan.

Satakunnan KansaPori

Kokoomuksen Porin valtuustoryhmä on päättänyt sille siunaantuvista luottamuspaikoista. Kaupunginvaltuuston kolmanneksi varapuheenjohtajaksi ehdotetaan Juha Vasamaa. Kaupunginhallituksen jäseniksi ovat päätymässä Satu Hatanpää ja Mari Kaunistola.

Porin Veden johtokunnan puheenjohtajaksi nousisisi Jari Nokkonen ja Pori Energian hallituksen puheenjohtajaksi Petri Lahtinen.

Muut luottamusmiespaikat menisivät kokoomusryhmän osalta seuraavasti: Länsirannikon Koulutus Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on päätetty Heikki Santavuo ja Pori Jazz Oy:n hallituksessa puheenjohtajan nuijan ottaa Hanna Hildén.

Lisäksi valtuustoryhmä esittää Kokoomuksen Porin valtuustoryhmän ja Kokoomuksen Porin kunnallisjärjestön yhteiskokoukselle seuraavia henkilöitä valittavaksi:

Ympäristö- ja lupapalveluidenlautakunta varapuheenjohtaja: Mika Tuovinen

Perusturvalautakunta varapuheenjohtaja: Hanna Hildén

Tekninen lautakunta:

Jäsen: Veera Forsbacka

Jäsen: Anttivesa Knuuttila

Sivistyslautakunta:

Jäsen: Juha Joutsenlahti

Jäsen: Henna Kyhä

Jäsen: Mikael Ropo

Kokoomuksen Porin valtuustoryhmä ja Kokoomuksen Porin kunnallisjärjestö ry:n hallitus päättävät yhdessä loput luottamusmiespaikat myöhemmin.


Kommentit (3)

  • Sitä saa mitä tilaa

    Nii oikke. Kolmas varapuheenjohtajuus valtuustossa on hieno saavutus vallan rippeissä roikkuvalle. Nöyryyttä kehiin ja yhteistyötä kuntalaisten kanssa niin puoluekin lähtee uuteen nousuun.

  • Joukkopakolainen

    Eivät saaneet virkamiesten johdolla kokoomuslaiset kuin lunta tupaan. Olisiko aika antaa muillekin mahdollisuus epäonnistua? Erään rehtorin kunniakujassa lienee liian ahdas kohta…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio