Pori Jazzin hallituksen luottamus punnitaan juhannusviikolla

Puoli tusinaa uutta toimitusjohtajahakijaa ilmestyi kuin taikaiskusta, useat rekrytointifirmat yhteydessä.

Martti Larikka
Pori Jazzin hallituksen luottamus punnitaan juhannusviikolla

Pori Jazzin hallituksen puheenjohtaja Hannu Jaakkola on vastannut kaikkeen saamaansa palautteeseen. Vuorokaudesta tuli kiireinen.

Ville HammarbergPori

Pori Jazzin hallitus on saanut nopeilla toimillaan festivaalien ympärillä riehuneita liekkejä sammumaan, mutta hallituksen puheenjohtajan Hannu Jaakkolan mukaan organisaation toimintaa aiotaan pohtia nyt tiukalla itsekritiikillä.

–Meillä on hallituksen kokous juhannusviikolla. Silloin todetaan myös hallituksen luottamus. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että tehdyistä toimista on tullut positiivista palautetta. Toivon, että julkisuuteen riittää se, mitä on nyt tehty. Toki ymmärrän, että joillain jää asioita edelleen hampaankoloon.

Jaakkola on itse ollut koko vuorokauden kovassa helteessä. Akkuja on vaihdettu puhelimeen jatkuvalla syötöllä.

–Otin asiakseni vastata kaikkiin puheluihin, tekstiviesteihin ja sähköposteihin.

Uuden toimitusjohtajan rekrytointi on nyt käynnissä, mutta Jaakkolan mukaan asiassa ei nyt hätiköidä.

–Meillä on asiassa tietty aikalisä.

Kohun myötä kiinnostus Pori Jazzin tarjoamaan työpaikkaan on lisääntynyt.

–Uusia hakemuksia on tullut puoli tusinaa. Yhteydenottoja on tullut myös usealta rekrytointiyritykseltä.

–Jos jostain sopiva henkilö putkahtaa, niin toki rekrytointi voidaan tehdä nopeasti, sanoo Jaakkola, mutta korostaa harkintaa.

–Nykyisen toimitusjohtajamme pesti jatkuu heinäkuun loppuun. Tämän jälkeen voimme jakaa toimitusjohtajavastuita, kunnes uusi ihminen saadaan tilalle.

Toimitusjohtajan "headhunttauskeskusteluun" Jaakkola toteaa, että hallitus ei käyttänyt aiemmassa epäonnistuneessa valinnassaan headhunteria.


Lue myös nämä


Kommentit (17)

  • Nimetön

    Eipähän tarvi tuohonkaan rahojaan laittaa likoon… Sääli että Jazz-tapahtumasta tehtiin yhteiskunnan (aka some) painostuksesta poliittinen tapahtuma. Kiitos ja hyvästi.

  • No niin.....

    Pori jazzin nykyinen hallitus jää historiaan hamekangashallituksena

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio