Pomarkun taksiasema käväisi myynnissä – muuttuuko jokin taksinkäyttäjän arjessa?

Tuuli Heervä
Pomarkun taksiasema käväisi myynnissä – muuttuuko jokin taksinkäyttäjän arjessa?

Pomarkun keskustassa jokirannassa sijaitseva taksiasema ehti olla muutaman päivän ajan myynnissä.

Tuuli HeerväPomarkku

Tarkkasilmäiset pomarkkulaiset ehtivät jo ihmetellä, onko paikkakunnan taksipalvelujen tarjontaan tulossa muutoksia, sillä keskeisellä paikalla kirjonkylässä sijaitseva taksiasema, tutummin taksikopin nimellä tunnettu pienehkö hirsirakennus oli ilmestynyt myyntiin verkon kauppapaikka tori.fi:hin.

–Meitä on neljä jo eläköitynyttä taksiyrittäjää, jotka hankimme sen rakennuksen aikanaan. Se sijaitsee Osuuspankin tontilla. Nykyisillä käyttäjillä ei ole tuntunut olevan tarvetta taksikopin hankkimiseen itselleen, joten laitoimme sen myyntiin, sanoo Markku Terho.

Eikö rakennukselle ole siis käyttöä, taksiyrittäjä Ilari Isoviita?

–On toki! Kuulin, että se oli laitettu myyntiin, mutta olen vähän eri mieltä rakennuksen tarkoista omistussuhteista. Mielestäni muun muassa minulla on päätäntävaltaa asiassa. Tämä pitää selvittää.

Isoviidan mukaan myynti-ilmoitus ei missään tapauksessa viittaa mihinkään muutoksiin Pomarkun taksipalveluissa sinänsä.

–Kaikki tutut kuusi taksia ajavat kyytejä edelleen ja Pomarkun taksien yhteinen numero on käytössä entiseen tapaan. Pyrimme siihen, että numeroon vastattaisiin kaikkina aikoina, vaikka ihan aina se ei ole mahdollista, Ilari Isoviita sanoo.

Taksiaseman myynti-ilmoitus poistettiin tori.fi:stä ja rakennuksen tulevaisuutta selvitellään asianosaisten kesken.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Pomarkulaisten kannalta olisi hyvä, että olisivat samassa kyydinvälityskeskuksessa kuin monet kunnat ovat jo. Toki taksit ovat vastaan mutta asiakkaille olisi koko ajan kyytiä tarjolla. No, uusi laki tehnee tehtävänsä ja yhteinen maakuntauudistus siloittelee loputkin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio