Porin 8. kaupunginosassa poliisia paennut mutkittteli useita minuutteja, ennen kuin matka päättyi puuhun: "Sekavan oloinen kuski puhalsi nollat"

Maps4news
Porin 8. kaupunginosassa poliisia paennut mutkittteli useita minuutteja, ennen kuin matka päättyi puuhun: "Sekavan oloinen kuski puhalsi nollat"
Tomi TuomiPori

Henkilöauto suistui tieltä ja törmäsi puuhun Porissa perjantain vastaisena yönä. Päivystävä palomestari kertoo, että törmäystä edelsi poliisin takaa-ajo. Pakoon pyrkineen henkilöauton kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan tien Haikaranpolun päässä Porin Isosannassa, eli 8. kaupunginosassa.

Palokunnalla ei ollut varsinaista tehtävää kohteessa. Autossa oli vain sitä kuljettanut kolmekymppinen mies, joka loukkaantui siinä määrin, että hänen kuntoaan tarkkailemaan saapui ensihoidon yksikkö. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 3.09.

Poliisin partio oli vain kaksi minuuttia aiemmin yrittänyt pysäyttää vastaan tulleen henkilöauton läheisellä Neitsytpolulla. Henkilöauto kuitenkin kiihdytti nopeuttaan ja jatkoi matkaansa Isosannanpuistokatua pitkin Pormestarinluodon suuntaan. Henkilöauto pakeni poliisia Jokisatamantiellä kovalla nopeudella takaa-ajon jatkuessa useita minuutteja Pormestarinluodon ja Isosannan alueella. Lopulta henkilöauto törmäsi puuhun Haikaranpolun päässä.

Henkilöauton kuljettaja, sekavan oloinen vuonna 1986 syntynyt mieshenkilö, otettiin tapahtumapaikalta kiinni. Kuljettajalle suoritetun puhalluskokeen tulos oli 0 promillea. Kuljettaja toimitettiin Satakunnan keskussairaalaan saamiensa vammojen vuoksi. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kortitta-ajona.

Juttua päivitetty kello 9.04 poliisin kertomilla tiedoilla takaa-ajosta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio