Poliisi valottaa Noormarkun tapahtumia: Kävivät aseen kanssa yhtenäiskoululla ja varastivat Reposaaresta olutta

Pekka Soderlund
Poliisi valottaa Noormarkun tapahtumia: Kävivät aseen kanssa yhtenäiskoululla ja varastivat Reposaaresta olutta
Sakari Muurinen

Porissa kaksi parikymppistä miestä ehti aiheuttaa pelkoa ja hämmennystä eri puolilla kaupunkia.

Miehet olivat ilmestyneet Noormarkun yhtenäiskoululle hieman ennen puolta päivää. Oppilaat olivat nähneet aseen miehen hallussa. Tässä vaiheessa myös poliisille ilmoitettiin asiasta.

Miehet olivat kuitenkin ehtineet kadota ennen kuin poliisi ennätti paikalle. Matkantekovälineenä miehillä oli luvatta käyttöön otettu Mercedes-Benz, jolla nämä ajoivat ylinopeutta.

Poliisi sai matkalaisista useita ilmoituksia. Miehet ehtivät esimerkiksi Reposaareen, jossa he varastivat olutta kaupasta.

Lopulta raskaasti aseistautunut joukko poliiseja tavoitti miehet Noormarkun Kuurintieltä. Toinen mies jäi heti kiinni, mutta toinen onnistui pakenemaan viereisen K-Marketin katolle.

–Katolta hän ymmärsi kuitenkin tulla alas kehottamalla, kunhan poliisin partiokoira saatiin hieman loitommalle, poliisi kertoo tiedotteessa.

Miesten jäljiltä jäi poliisin talteen ainakin puukko, ilmapistooli ja kaasusumutin. Miehet kuljetettiin Porin poliisiaseman putkaan.

Katso video rynnäkkötilanteesta tästä.

Uutista päivitetty 26.5. Muutettu kieliasua, koska alkuperäisestä saattoi syntyä käsitys, että toimitus suhtautuu rikoksiin liian kevyesti.


Lue myös nämä


Kommentit (12)

  • Nimetön

    Kuule matti mikä lie, jos seison viiden metrinkin päässä 9mm kädessä tai vastaava ilmapistooli kädessä, erotatko? Tai jos saat ilmoituksen aseistetusta henkilöstä varaudutko? Ei siinä luoda pelkoa vaan viisautta. Onko sinulla vakuutus, miksi, jos mitään ei tarvi pelätä? Toivottavasti sinulla ei ole lapsia.

  • Nimetön

    Aikuiset miehet menevät kouluun osoittelemaan pyssyllä ja puukolla lapsia? Ei herranjumala sentään! Ja poliisia ja toimittajia vain naurattaa. Mitäpä jos olisi ollut oma lapsi tai puoliso siinä uhrina ja pöhnäpelle vähän horjahtanut tai muuten vain suutahtanut ja huitaissut? Linnaan tuollaiset niin pitkäksi aikaa, että ymmärtävät, mitä tekivät. Koskaan, EI KOSKAAN, mennä lasten sekaan aseiden kanssa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio