Poliisi pyytää apua – moottoripyöräilijä pakeni takaa-ajon päätteeksi

Harri VallinRauma

Moottoripyöräilijä pakeni poliisipartiota Raumalla sunnuntai-iltana noin kello 21.10. Kilvetön moottoripyörä oli ajanut ylinopeutta poliisipartiota vastaan Kaunisjärvenkadulla.

Partio lähti moottoripyörän perään. Moottoripyörä pakeni Nummen alueelle ja sieltä Sinisaaren alueelle Sahankadun alikulun kautta.

Poliisi ei tavoittanut moottoripyörän kuljettajaa. Rauman poliisi pyytää mahdollisia havaintoja puhelinnumeroon 0295 417 780 tiistaista keskiviikkoon kello 9–15, tai sähköpostilla osoitteeseen tutkinta.rauma@poliisi.fi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio