Poliisi pysäytti kaaharin valtatie 2:lla Porissa

Satakunnan KansaPori

Porin poliisipartio mittasi valtatie 2:lla Pinomäen kohdalla henkilöauton nopeudeksi 152 kilometriä tunnissa sunnuntaina kello 21.21. Nopeusrajoitus tieosuudella on 100 kilometriä tunnissa.

Autoa kuljettanut, vuonna 1995 syntynyt mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.


Kommentit (3)

  • Epätietoinen

    Missä kohtia valtatie kakkosta on Pinomäki ?

  • Kullapuski

    JOS poliisit olisivat siinä useammin mittaamassa ylinopeuksia niin kassavirta olisi aika hulppeeta sisäänpäin. Joka päivä kun ajan molempiin suuntiin siinä pakulla niin aika huimia ohituksia näkee.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös