Poliisi aloitti esitutkinnan Rauman lyseolla liikkuneesta veitsimiehestä – Motiivi vielä hämärän peitossa

Kari Suni
Poliisi aloitti esitutkinnan Rauman lyseolla liikkuneesta veitsimiehestä – Motiivi vielä hämärän peitossa
Sakari MuurinenRauma

Poliisi on aloittanut Rauman lyseon tapahtumista esitutkinnan. Alustavien tietojen perusteella tutkittavina rikoksina ovat laiton uhkaus, julkisrauhan rikkominen sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito.

Poliisin kiinni ottamien henkilöiden epäillään olleen luvatta koulussa ja lisäksi heillä epäillään olleen hallussa teräaseen, joka on aiheuttanut koulussa uhkaavan tilanteen.

Poliisi sai tiistaina kello 10 ilmoituksen lyseon koulun käytävällä liikkuvasta neljästä miehestä, joista yhdellä oli nähty teräase kädessään. lmoituksen jälkeen koulun oppilaat menivät luokkatiloihin ja ovet lukittiin. Ulkona olleet oppilaat ohjattiin rakenteilla olevan liikuntahalliin suojaan.

Poliisi lähti paikalle usean partion voimin, mutta epäillyt ehtivät poistua paikalta ennen virkavallan saapumista. Poliisi tavoitti nelikon myöhemmin koulun lähistöltä ja otti heidät kiinni.

Poliisi on aloittanut kuulustelut tapahtuman selvittämiseksi, mutta tapahtumien motiivista ei ole tässä vaiheessa tarkempaa kerrottavaa.

Poliisin mukaan tilanteesta ei aiheutunut konkreettista vaaratilannetta. Lukion oppilaat pääsivät jatkamaan koulupäivää kello 11.40.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Rentunryysyt

    Yhdyn edelliseen tehdään kärpäsistä härkäsiä mutta tässä oli asialla suomalaiset terroristit pelottelemassa maahanmuuttajia…

  • Raumalainen

    Opettajat oli enemmän paniikissa kun oppilaat. Itse olin käytävällä koko ajan kun ne tyypit käveli sinne. Nykyään porukka on aina paniikissa kun jotain tyyppejä käveleekin kadulla. Kerran olin laiturilla perkaamassa kalaa niin joku soitti poliisit että mies huitoo puukolla.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio