Pohjois-Satakunnan paikallislehtien verkkosivut uudistuivat

Kuvakaappaus
Pohjois-Satakunnan paikallislehtien verkkosivut uudistuivat

Merikarvia-lehden verkkosivujen uusittu ulkoasu.

Satakunnan Kansa

Alma Aluemedian Pohjois-Satakunnassa ilmestyvät paikallislehdet Kankaanpään Seutu, Luoteisväylä ja Merikarvia-lehti uusivat verkkosivustonsa keskiviikkona. Sivustoista tuli ulkoasultaan yhteneviä Satakunnan Kansan kanssa. Sisällöt toki ovat kaikissa edelleen lehtikohtaisia.

Kaikkien lehtien sisältö on aluksi luettavissa maksuttomasti jonkin aikaa. Myöhemmin lehtien verkkosivustojen sisältö muuttuu kokonaan maksulliseksi muille paitsi lehtien tilaajille, joille kaikki verkkosivujen sisältö ja näköislehdet ovat käytettävissä kirjautumisen jälkeen.

Suurin lukijoille näkyvä uudistus on se, että nykyään lehdet toimivat paremmin myös mobiililaitteilla.

Kankaanpään Seudun uudet sivut

Luoteisväylän uudet sivut

Merikarvia-lehden uudet sivut


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio