Pesukone kärähti kesken pyykkäyksen Pihlavassa

Piia KoskiahdePori

Pesukone syttyi palamaan kerrostaloasunnossa Päretiellä Porin Pihlavassa perjantaina illansuussa. Talon väki huomasi päällä olleen koneen käryävän kesken pesun. He saivat palon tukahdutettua jauhesammuttimella.

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen Pihlavaan kello 16.40. Palomiehet kantoivat palaneen pesukoneen pihalle ja tuulettivat huoneiston.

Kukaan ei loukkaantunut palossa.


Kommentit (1)

  • proffa

    Voinen lohduttaa ettei ollut ensimmäinen tai viimeinen pesukone joka kärähtää , ne jotka ovat hyväksyneet tälläisten useinmiten heikkolaatuisten masinoiden käytön pitäisi asettaa edesvastuuseen ! Ei koskaan tai milloinkaan saisi käyttää konetta ilman valvontaa !

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio