Peffat pystyssä kohti uutta lukuvuotta – Samkin opiskelijat konttasivat Puuvillan käytävillä

Joonas Salli
Peffat pystyssä kohti uutta lukuvuotta – Samkin opiskelijat konttasivat Puuvillan käytävillä

Suih suih suih! Opiskelijoiden haalarit saivat tänään pyyhkiä Puuvillan kauppakäytäviä, kun kurnajaisten konttaustempaus vietettiin sisätiloissa.

Eeva JärvenpääPori

Samkin uudet opiskelijat pyyhkivät tänään Puuvillan kauppakeskuksen käytävät puhtaiksi kontatessaan vahvasti kohti uuden lukuvuoden saavutuksia.

Konttaamassa kauppakeskuksen käytävällä oli satoja opiskelijoita ja konttausta ihmettelemässä paljon kiinnostuneita silmäpareja.

Samkin opiskelijakunta Sammakko järjesti kurnajaiset nyt jo 20. kerran.

Kurnajaispäivänä uusia opiskelijoita kiertää eri rasteilla. Tänään opiskelijoita kierrätettiin opiskelijakunta Sammakon verkkosivujen mukaan muun muassa Porin ja Rauman kulttuurikohteissa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio