Papinpellon asuinalueen työt etenevät – tietää kuorma-autorallia Rauman keskustaan

Kari SuniRauma

Papinpellon uuden asuinalueen rakentamisen eteneminen tuo lähiajoiksi poikkeuksellisen määrän kuorma-autoliikennettä Rauman katuverkolle. Papinpellon rakennusurakka jatkuu kaivutöillä ja ylijäämämaan kuljetuksilla maaperän stabilointitöiden valmistuttua.

Alueelta rahdataan maata valtatie 8:n Luostarinkylän eritasoliittymän läjitysalueelle Pohjoiskehätien itäpäähän. Työmaaliikenne on vilkasta ja vaikuttaa erityisesti kaupungin pohjoisosan katuverkon liikenteeseen ja liikennejärjestelyihin.

Ennen maanajoa puretaan Luoteisväylän ja Metsotien-Viaporinportin risteyksen painopenkereet ja risteyksen suojatie siirretään vanhaan sijaintipaikkaansa. Työt Luoteisväylän varressa alkavat torstaina 15. maaliskuuta.

Katujaksolla säilyy 30 kilometrin tuntinopeusrajoitus urakan loppuun asti. Maansiirtotyöt ja kunnallistekniikan rakennustyöt valmistuvat syyskuun lopussa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio