Pamela Anderson tähditti vuoden 2007 RMJ:tä, nyt on David Hasselhoffin vuoro

Kari Pekonen
Pamela Anderson tähditti vuoden 2007 RMJ:tä, nyt on David Hasselhoffin vuoro

David Hasselhofftunnetaan monista TV-sarjoistaan, kuten Ritari Ässä, Baywatch ja David Hasselhoff Show.

Satakunnan KansaRauma

Suomen suurin juhannusjuhla, Raumanmeren Juhannus, on julkistanut lisää ulkomaisia ja kotimaisia huippuartisteja esiintyjäkaartiinsa. RMJ:hin saapuvat juhannusta juhlistamaan nyt myös Pendulum Live, Shaggy, Knife Party sekä David Hasselhoff.

Live-kokoonpanollaan hiljattain paluun tehnyt Pendulum nähdään tänä kesänä monien megafestareiden pääesiintyjänä ympäri maailman. Viimeksi vuosia sitten livenä Provinssissa nähty kokoonpano teki tuolloin vuoden keikaksi -kehutun esiintymisensä ja hullaannutti 30 000 hengen yleisön.

RMJ:hin saapuu myös Pendulumista tuttujen Rob Swiren ja Gareth McGrillenin erillisprojekti Knife Party sekä jamaikalais-amerikkalainen reggaelaulaja Shaggy, joka muistetaan hiteistään Oh Carolina, Boombastic, It Wasn’t Me ja Angel.

Suurta huomiota herättää eittämättä myös David Hasselhoff, joka on tuttu monista TV-sarjoistaan, kuten Ritari Ässä, Baywatch ja David Hasselhoff Show.

Muita nyt julkistettavia artisteja ovat kotimaiset suursuosikit Nikke Ankara ja Töölön Ketterä sekä Efo, Housemotion, J7, Kotso, Laz Perkins, Mr. Castle, Proteus, Sonny, Tom & Hills, Rony Rex ja Zacharian.

Jo aiemmin julkistettuja RMJ:hin saapuvia esiintyjiä ovat mm. saksalainen eurodance-jätti Scooter, Showtek, Tungevaag & Raaban ja Günther. Lisäksi The Rasmus tekee RMJ:ssä kesän ainoan Suomen-keikkansa. Muita festivaalin kotimaisia huippuartisteja ovat mm. Jenni Vartiainen sekä Antti Tuisku, JVG, Kaija Koo, Sanni, Teflon Brothers, Apulanta, Popeda ja Yö.

Kolmipäiväiseen festivaaliin Rauman Otanlahdessa 22.-24. kesäkuuta odotetaan noin 60 000 hengen yleisöä. Markkinointipäällikkö Jyri Heikkisen mukaan vaikuttaa vahvasti siltä, että RMJ tullaan myymään loppuun jo ennakkoon.

Täysin uusitun puistoalueen ja hienon rantamiljöön äärellä järjestettävän festivaalin artisteja julkistetaan lisää kevään aikana.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • mt

    Rikulle; mitä lisäarvoa tämä vanha ja väsynyt herrasmies tuo RMJ:lle? Eivätkö jo kiinnitetyt esiintyjät riitä?
    tm

  • Nimetön

    Nyt ainakin porilaiset kiekkofanit tulevat katsomaan ritari Ässää.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös