Paljukärryä piilotellut säästyi tuomiolta

Heikki HakolehtoRauma

Satakunnan käräjäoikeus on hylännyt kylpytynnyriksi rakennetun perävaunun anastamisesta raumalaismiehelle luetun syytteen.

Noin 4 000 euron arvoinen paljukärry katosi heinäkuun alussa yön aikana Monnassa sijaitsevan kaupan pihalta, jossa se oli lukittuna vaijerilla kaupparakennuksen kiinteään pylvääseen.

Kärry löytyi sittemmin syytetyn kodin pihamaalta osittain vahingoittuneena. Hän kertoi poliisille aikoneensa myydä sen.

Syyttäjä vaati 35-vuotiaalle taparikolliselle ehdotonta vankeusrangaistusta varkaudesta. Mies oli esitutkinnassa tunnustanut varkauden.

Oikeudessa hän kuitenkin peruutti tunnustuksensa ja sanoi vain säilyttäneensä kärryä jonkun kaverinsa pyynnöstä, jota hän ei suostunut nimeämään. Mies halusi omien sanojensa mukaan nopeasti pois poliisin säilöstä.

Käräjäoikeuden mukaan syytteen tueksi esitetty näyttö oli riittämätön. Syyttäjä aikoo valittaa käräjäoikeuden ratkaisusta hovioikeuteen.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Naurettavaa, pihaltasi löytyy varastettu tavara, tunnustat varastaneesi sen, oikeudessa kumoot kaiken, silti sanot yrittäväsi myydä sen, vaikka ei muka ”hajuakaan” kenen on, ja kaveri vain toi sen pihaan, eikä edes kaverin nimeä saada selville, tapa varas todetaan syyttömäksi, ei voi, tai voihan se olla totta, kun on kysymys Suomesta.

  • Lgz

    Läheiseltä parkkipaikalta vietiin samana yönä autostani kilvet.Ei löytyneet joten varas sai varmaan iloa niillä muualtakin😕

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio