"Pakattiinko muki ämpäriin?" – Muumimukin jonotus jakaa mielipiteitä

Joonas Salli
"Pakattiinko muki ämpäriin?" – Muumimukin jonotus jakaa mielipiteitä
Meri Suominen

Muumin päivän kunniaksi vain torstaina myynnissä ollutta Arabian erikoismukia jonotettiin torstaina myös Porissa. Muumimukin viimeiset kappaleet koko Suomesta löytyivätkin lopulta kauppakeskus Isosta Karhusta.

Muki puhutti niin kauppajonossa kuin Satakunnan Kansan verkkosivuilla.

Ostajaryntäystä verrattiin ilmaisten ämpärien innostukseen.

–Pakattiinko muki ämpäriin? Selittäisi noi jonot, kirjoittaa nimimerkki Gurttu.

–Onneks ei ollut muumiämpäreitä, siinä olis syntyny mellakka, nimettömäksi jäänyt kommentoija toteaa.

Osa kommentoijista on sitä mieltä, ettei erikoismuki välttämättä lunasta siihen ladattuja odotuksia.

–Ostan viiden vuoden päästä eurolla kirpparilta, nimetön kommentoi.

–Voiko tyhmenpää enää olla, vuoden päästä niitä myydään 15 euroa kappale, näin on ennenkin käynyt, nimimerkki Tupo arvelee.

Myös itse jonotustapahtuma jakoi mielipiteitä.

–Ei muumimukit eikä niiden vuoksi jonottaminen ole keneltäkään meiltä muilta pois. Sitä paitsi, muumimukit pystyivät siihen mihin hallitus ei, se sai ihmiset kaduille, nimetön kirjoittaja kommentoi.

–Hienoa kun saadaan muutakin jonoa aikaiseksi kuin iänikuinen ämpärijono, AM toteaa.

–Ei voi käsittää. Ehkä kaikki eivät vihaa jonottamista kuten minä. Tulee ihan lampaat mieleen! Pahvimukimies päivittelee.


Kommentit (5)

  • timoteus

    Keskellä työpäivää sadoilla ihmisillä oli aikaa jonottaa tnntikausia mukia. Lähes kaikki näyttivät työikäisiltä. Olivatko Porin työttömät asialla? Loistava markkinointikampanja Arabialta: tilata kymmeniä tuhansia mukeja noin euron hinnalla Kiinasta ja saada ihmiset hulluiksi.

  • Nimetön

    Petyin todella valtavasti kun menin Isokarhuun…Olin varma, että siellä kaupunginjohtaja Luukkonen antaa mölkynheitto-näytöksiä.

    Onhan hänen loppukesän ehkäpä tärkein homma Mölkyn MM-kisat.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio