Pääluottamusmies: "Tunnelma on karmea ja pettynyt" – päätös tehtaan sulkemisesta tuli täytenä yllätyksenä

Kari Mankonen/Arkisto
Pääluottamusmies: "Tunnelma on karmea ja pettynyt" – päätös tehtaan sulkemisesta tuli täytenä yllätyksenä
Harri Vallin, Mikko KoivistoPori

Venatorin pääluottamusmies Ari Dahlberg kertoo, että päätös Venatorin tehtaan sulkemisesta tuli "aikamoisena yllätyksenä."

–Asiasta kerrottiin tehtaan koko henkilökunnalle järjestetyssä tiedotustilaisuudessa kello 13. Tunnelma on karmea ja pettynyt.

Tehtaassa työskentelee 420 henkilöä, ja lisäksi 25 työntekijää on paraikaa lomautettuna.

–Koko tehtaan johto ja työntekijät toivoivat viimeiseen asti, että tehdas rakennettaisiin uudelleen, jotta mahdollisimman moni työpaikka säilyisi.

Dahlbergin mukaan tehtaan ulkomaiset omistajat päättivät toisin, eikä pääluottamusmies usko heidän pyörtävän päätöstään.

Aikooko työntekijäpuoli protestoida päätöstä?

–Tämä päivä ollaan normaalisti töissä. Huomenna aamulla keskustelemme työntekijöiden kanssa. Ulosmarssi on mahdollinen, mutta siitä päätetään yhdessä.


Lue myös nämä


Kommentit (16)

  • Nimetön

    Meri Pori on tyypillistä punaista vasemmiston aluetta. Valot sammuvat kohta kun punainen ei saa mitään aikaiseksi Helsingin Li Andressonin ja Antti Rinteen johdolla.

  • Funtsija

    Ei tämä iso yllätys ole. Nooan aikainen laitos ei voi olla kilpailukykyinen ja tulipalo viimeisteli loput.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio