Oululainen pääsee unelmatreffeille Poriin – Porinderin teki miltei 1 500

Porin kaupunki
Oululainen pääsee unelmatreffeille Poriin – Porinderin teki miltei 1 500

Porinderin teki vajaat 1 500 henkilöä.

Harri VallinPori

Porin kaupungin kilpailua, jossa palkintona on räätälöidyt unelma-treffit Porissa, teki miltei 1 500 henkilöä ympäri Suomea. Eniten osallistumisia Porinderissa on selkeästi Porista, 556 kappaletta. Helsingistä vastauksia tuli 150, Tampereelta 95, Turusta 56, Espoosta 50 ja Vantaalta 44.

Treffien sisällöstä eniten tykkäyksiä keräsi maamerkkeihin ja arkkitehtuuriin liittyvät asiat. Vastanneista kolmasosa haluaisi lähteä niitä sisältäville treffeille Poriin. Seuraavaksi eniten kiinnosti kulttuuri ja viihde.

–Voittajan treffit räätälöidään sen mukaan, mitä hän on Porinderissa valinnut omiksi kiinnostuksen kohteikseen. Lisäksi luvassa on teemaan sopiva majoitus ja muonitus, kertoo viestintäyksikön päällikkö Salla Rajala Porin kaupungilta.

Unelmatreffit Porin kanssa voittaa oululainen Krista Simonen. Hänen intressinsä olivat urheiluun ja harrastamiseen liittyviä. Yksilöityinä asioina esille nousivat esimerkiksi idylliset puutaloalueet, Noormarkun ruukki, Porin metsä ja Kirvatsin Jytä.

Simosen deitit Porissa koostuvatkin urheiluaktiviteeteista, pitkän kaavan mukaisesta illallisesta Petteri Rosenbom's Steakhousessa, Kinon keikasta, yöpymisestä Ahlströmin ruukeilla Noormarkussa sekä opastetusta kierroksesta Reposaaressa.

–Bongasin netistä kilpailun ja ajattelin, että tuohon pitää osallistua, koska en ole ikinä käynyt Porissa. Ihana saada näin mahtava kokemus ja päästä käymään Porissa, innostunut Simonen toteaa.

Simonen lähtee treffeille yhdessä miehensä kanssa, jos tämä työkuvioiltaan ennättää. Muutoin matkaan mukaan pääsee sisko.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio