Osa simpukkateoksesta on jo rikottu – ”Ärsytti, kun ajattelin, että pääsen näkemään sen”

Lukijan kuva
Osa simpukkateoksesta on jo rikottu – ”Ärsytti, kun ajattelin, että pääsen näkemään sen”

Satakunnan Kansan lukija kuvasi paikan, missä osa simpukkateoksesta oli vielä toissapäivänä. Eipä ole enää.

Harri VallinPori

Yksi simpukka-aiheisen Sori siitä -taideteoksen osateon on jo rikottu. Satakunnan Kansan lukija lähetti toimitukseen kuvan Porin Pohjoisrannasta, kohdasta, jossa simpukka-asetelma oli Instagramissa julkaistujen kuvien mukaan vielä edellispäivänä.

– Näin kuvan Instagramissa, ja menin eilen kello 16 jälkeen katsomaan sitä, nimettömänä pysyttelevä lukija kertoo.

Paikalla oli kuitenkin jäljellä vain betonivalu ja yksi ruuvi. Hän arvelee, että joku on potkinut simpukkaveistokset jokeen.

– Ärsytti, kun ajattelin, että pääsen näkemään sen.

Tuhottu simpukka-asetelma oli hänen mukaansa Pohjoisrannassa olevan vanhan tiilirakennuksen kohdalla, paikassa, jossa ranta laskeutuu lähelle jokea.


Lue myös nämä


Kommentit (9)

  • Tervetuloa Suomen takapajulaan . . . Porrii!

    Tässä porilaista ”brändiä” puhtaimmillaan: mitään uutta, erilaista tai yllättävää ei suvaita! Jos joku saa hienon idean, se tuhotaan välittömästi. Harmi, että 1800-luku meni jo.

  • Nimetön

    Ihmettelen kovasti kommentoijaa, joka kyselee luvan perään, toisen tontille rakentamisesta! Tuskin saastuttajallakaan lupaa oli laskea nikkelit jokeen? Ja seuraukset olivat kauheat, verrattuna simpukkateokseen! Mutta tuollaiset kyselijät kuuluvat siihen porilaiseen BRÄNDIIN,!!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio