Ooks sääki muka Porist? Ulkoporilaiset kokoontuvat piknikille Helsingissä

Kuvakaappaus Facebookista
Ooks sääki muka Porist? Ulkoporilaiset kokoontuvat piknikille Helsingissä
Piia KoskiahdeHelsinki

Maria Teikari ja Hanna Hannus kokoavat Helsingissä asuvia porilaisia ja itsensä porilaismieliseksi tuntevia yhteiselle puistopiknikille ensi torstaina kello 17 alkaen.

–Satakunnan Kansan tietojen mukaan Helsingissä asuu 3 931 syntyperäistä porilaista. Kun mukaan laskee vielä ei-syntyperäiset mutta muuten porilaisiksi itsensä identifioivat, luku kasvaa. Ketä te ootte? Tunneksmää teitä? Pitäiskö nährä? Tervetuloa ulkoporilaisten piknikille! Katotaa mimmost porukkaa tääl o, kirjoittavat naiset tapahtumaa varten perustetussa Facebook-ryhmässä.

Piknikille lähteviä kehotetaan ottamaan mukaan oma viltti, evästä, Ässien kaulahuivi tai Dingo-paita. Piknik-paikaksi on valittu luonnollisesti Karhupuisto.


Lue myös nämä


Kommentit (10)

  • UlvilalainenIkuisesti

    30 vuotta Helsingissä ja vieläkin leuhkii sillä? Juhliikin ’stadilaisten’ kanssa. Tarkistaako tarkkaakin muiden taustat, ettei vaan ole seura esim. perähikiältä. Helsinkiin muutto on yleensä pakkomuutto, kun ei pärjää oman maakunnan hieman haastavammissa oloissa. Pakko muuttaa töiden perässä ja sitten aletaan leuhkimaan, kuinka kotipaikka ei ole mitään ja minä olen ’stadilainen’. Onneksi itsellä rahkeet riittänyt niin on muutakin omaisuutta kuin velkainen, vanha, homeinen ja liian ahdas kerrostaloasunto.

  • Yyterin Kingi

    Niin kuin vanha sanonta kuuluu; ihminen voi lähteä Porista, mutta porilaisuus ei voi lähteä ihmisestä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio