Suomi-Areena

Onko tämä nainen kaikkien aikojen viihdyttävin porilainen? Katso videolta, kun Kirsi Alm-Siira repeää kesken suoran tv-haastattelun

Kuvakaappaus videolta
Onko tämä nainen kaikkien aikojen viihdyttävin porilainen? Katso videolta, kun Kirsi Alm-Siira repeää kesken suoran tv-haastattelun

Haastattelun henki oli kesäisen rento.

Ilona KoskimäkiPori

Jos Suomi-Areenassa pyöriminen käy joskus rankaksi ihan tavalliselle ihmiselle, ei se helppoa ole tilaisuuksien juontajillekaan. MTV:n toimittajat tekevät valtavan urakan haastatteluja, ja tiistaina alkoi näyttää siltä, että Kirsi Alm-Siira olisi jo loman tarpeessa.

Haastattelu muusikko Mikko Kuustosen kanssa sai huvittavan käänteen, kun Alm-Siiran kysymys siitä, tuntuuko keikkailu vanhana erilaiselta kuin nuorena, ei meinannut lainkaan päästä maaliinsa. Noormarkussa syntyneelle Alm-Siiralle on aiemminkin sattunut hassuja asioita tv-työssä. Hänet tunnettaan muun muassa videosta, jossa hän tippuu tuolilta kesken lähetyksen.

Kuustonen huomasi, että haastattelijan pokka alkaa pettää, ja lähti heittämään lisää vettä myllyyn. Katso alla olevalta MTV:n videolta, miten tilanne eteni.


Lue myös nämä


Kommentit (19)

  • Veronmaksaja

    MTV3-videoita on turha laittaa nähtäväksi, sillä ne eivät toimi monessakaan vastaanottimessa, kuten koko MTV3-ohjelmistokaan eikä sen koplaan kuuluvat muutkaan TV-kanavat.

  • 4x4

    Kuustonenhan on tunnetusti vetänyt tämän ikäkortin lähes jokaisessa ”hyvät ja huonot uutiset” -jaksossa, jossa esiintyi. Siksi ei ihme, että Kirsille kävi näin, Mikkohan kerjäsi tätä. Mutta iso käsi Kuustoselle, joka kuitenkin hoiti homman hyvin loppuun ja höysti juttua.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös