Onko talosi alkanut täristä viime viikkoina, kun rahtijuna kulkee ohi? Kerro siitä meille

Kari Mankonen
Onko talosi alkanut täristä viime viikkoina, kun rahtijuna kulkee ohi? Kerro siitä meille

Hiilijunaa tyhjennetään Porin Tahkoluodossa.

Hannu Pitkäranta

Porin radanvarrelta on kuulunut viestejä, jonka mukaan Tahkoluotoon ajava "uusi" hiilijuna tärisyttää mennessään rakennuksia enemmän kuin aiemmin rataosuudella kulkeneet junat. Siperiasta saakka Poriin jyskyttävä juna aloitti reitillä elokuussa.

Raskas ja pitkä juna kuljettaa hiiltä Tahkoluodon satamaan, josta hiili lastataan laivoihin.

Onko sinulla havaintoja lisääntyneestä tärinästä? Tuntuuko, että kotisi tai työpaikkasi tärisee enemmän kuin koskaan ennen junan kulkiessa ohi? Vastaa alla olevaan kyselyyn.


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Ne ovat oikeutettuja valittamaan, jotka ovat muuttaneet taloonsa ennen junaradan rakentamista. Eli ennen vuotta 1900.

  • Nimetön

    Jos nyt keskityttäisiin niihin oikeasti painorajoirettuihin pätkiin, joiden takia nuo hiilikyyditkin ajetaan niin kuin ne ajetaan eikä lähdetä paikkaamaan sitä pätkää, jonka kohdalla asuu se äänekkäin valittaja.

    – juurikin näin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio