Onko Satakunnassa susia paljon vai vähän? Esitä meille susiin liittyvä kysymys tai väite – selvitämme totuuden

Tomi Kosonen
Onko Satakunnassa susia paljon vai vähän? Esitä meille susiin liittyvä kysymys tai väite – selvitämme totuuden

Sudet puhuttavat Satakunnassa.

Pasi Mattila

Susista puhutaan Satakunnassa yhä paljon ja niihin liittyy myös paljon kysymyksiä sekä väitteitä. Luotettavia vastauksia on kuitenkin välillä hankala löytää.

Satakunnan Kansa selvittää lukijoiden susimurheet asiantuntijan avustuksella. Laita meille alla olevaan kyselyyn oma kysymyksesi tai väitteesi. Me etsimme sille vastauksen.


Kommentit (23)

  • Jussi

    Jännä miten Luke saa susien määrän pieneksi esim Kurikassa, missä havainnot ovat 266 kpl ja
    muutama vuosi aiemmin niitä havaintija oli 97, mutta susia Luken mukaan enemmän kuin nyt.
    Ristiriitaa? Luken susitietämys rajoittuu lähinnä punahilkka satuihin. Miksi tällaista valehtelevaa organisaatiota rahoitetaan veroivaroin? Susia muka 150-180 yksilöä kun todellinen määrä 500-750 yksilöä.

  • Nimetön

    suomessa on vain kaksi todellista tutkijaa.jotka susista,niiden elintavoista,käyttäytymisestä ym.todella tietävät.kummatkin jo eläkkeellä olevia.erik s.nyholm ja kaarlo nygren.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio